ONDO wint van Helenaveen

Het eerste kwartier in de wedstrijd ONDO (Heusden)-Helenaveen was het een gevecht om de bal om dan vervolgens de bal weer aan de tegenpartij te geven.

Het enige wat straalde was de zon. Na twintig minuten was er een vrije trap voor Helenaveen die op goal werd gekopt en werd gered door Ruud van Berlo. In de rebound vond Jos Schouten alsnog het doel: 0-1. Het voetbal werd er niet beter op. Vrije trappen en corners leverden nog enige doelkansen op maar zonder resultaat.

Tien minuten voor de rust kwam Roy Lammers goed door op links en werd binnen het zestienmetergebied gevloerd. De penalty, die daarop volgde, werd door Roy zelf, ondanks dat de keeper er nog aan zat, binnengeschoten: 1-1. Op slag van rust had diezelfde Roy Lammers de voorsprong op de schoen maar de lat weerhield hem daarvan.

In de tweede helft waren er in het begin over en weer kansen. In de 55e minuut kreeg Roy Lammers de bal in zijn voeten. Hij draaide richting goal en schoot de bal hard bij de tweede paal binnen. Enkele minuten later gebeurde op dezelfde plek hetzelfde maar nu was het Dirk Nijssen die het doel trof: 3-1.

Even later moest Ondo met tien man verder omdat Mark Berkers met zijn tweede geel achter de poort werd gestuurd. Met nog twintig minuten te spelen werd het 10 tegen 10 omdat ook een speler van Helenaveen zijn tweede gele in ontvangst mocht nemen.

In de resterende tijd regende het doelkansen voor Ondo maar niemand wist het netje te raken. Helenaveen had de handen vol aan het beperken van de schade en dat lukte want de wedstrijd eindigde met 3-1 op het scorebord.


Trefwoorden: helenaveen ondo
Geplaatst

dinsdag 24 maart 2015 | 09.46 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 24 maart 2015 | 10.12 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub