SIRIS.nl

Optreden Da Capo in Klok & Peel

Seniorenorkest Da Capo uit Asten geeft op zondag 19 april vanaf 14.00 uur een concert in de Oranjerie van Museum Klok & Peel.

Seniorenorkest Da Capo is al 16 jaar een begrip in Asten en omgeving. Vanaf het begin in 1999 staat het orkest onder leiding van de heer Willie van Bakel. Onder het motto “blijf kwiek, maak muziek” komt een vijfentwintigtal 55-plussers minstens eenmaal per week bijeen om samen muziek te maken. De meeste leden hebben een jarenlange ervaring als muzikant. Deze ervaring stelt het orkest in staat om heel gevarieerde muziek te maken. Zo brengt men een mix van marsen, walsen, polka’s, Spaanse muziek en muziek uit de 60er jaren ten gehoor.

Regelmatig wordt het orkest gevraagd om bij allerlei evenementen de stemming te verhogen door het spelen van aantrekkelijke blaasmuziek. Sinds 1 januari 2011 is Seniorenorkest Da Capo een onderdeel van Jong Nederland Asten.

Dat de Oranjerie van Museum Klok & Peel zich perfect leent voor optredens hebben bezoekers de afgelopen jaren kunnen ondervinden. De akoestiek, uitstraling en sfeer in dit glazen gebouw leent zich uitstekend voor concerten. Het concert duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur met halverwege een pauze. Kaartjes reserveren kan via e-mail info@museumklokenpeel.nl of telefonisch 0493-691865.

Voor de toegang tot het concert gelden de normale toegangsprijzen.

Voor meer informatie over het museum kunt u terecht op www.museumklokenpeel.nl.