Ondo speelt gelijk tegen SPV

Ondo (Heusden) speelde op zondag 12 april in Vlierden tegen SPV.

De eerste goede aanval kwam op naam van Ondo maar het flipperkasteffect dat ontstond voor de goa, eindigde met toeval in de handen van de Vlierdense doelman. Voor beide teams was de omschakeling van verdedigen naar aanvallen te gehaast en zorgden slordige passes maar voor weinig echte doelkansen. Het meest voetballende team was Ondo. De kansen voor Vlierden ontstonden door vrije trappen en corners. De doelkansen net voor rust kwamen van Geert Verberne en Joost Berkers maar beide pogingen leverde niets.

Al na enkele minuten in de tweede helft kreeg Ondo een vrije trap op randje zestien. De SPV-keeper kon de bal nog net over het doel tikken. De corner, die werd toegekend, kwam bij Geert Verberne terecht die de bal tussen drie verdedigers van SPV raak kopte: 0-1.

De vreugde was van korte duur want door balverlies op het middenveld werd er direct de diepte gezocht door SPV en Jan van Lierop kon simpel binnenschieten: 1-1.

Ondo probeerde de druk op te voeren maar het ontbrak steeds aan nauwkeurigheid waardoor SPV ook weer kansjes kreeg. Het was geen wedstrijd van hoog niveau en daar ging de man in het zwart volledig in mee.


Trefwoorden: spv ondo heusden ondo
Geplaatst

maandag 13 april 2015 | 11.46 uur

Laatst gewijzigd

maandag 13 april 2015 | 13.23 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub