KansPlus Asten-Someren neemt op zondag 26 april afscheid van voorzitter Henk Hoeben.

Henk heeft zich vele jaren met eindeloos veel energie ingezet voor wat eerst het Zorgenkind, later VOGG en nu KansPlus Asten Someren heet. Dit was eerst als vrijwilliger maar al snel als adviseur, bestuurslid en vervolgens als voorzitter. De voorzittershamer heeft hij tot de jaarvergadering op 23 april niet meer afgegeven.

Onder de bezielende leiding van Henk groeide en bloeide de vereniging. Zo heeft hij vele activiteiten op de kaart gezet zoals het jaarlijkse zomerkamp, de Peelland Truckrun, de playbackshow, de muziekmiddag en vele andere activiteiten. Daarnaast heeft hij op geheel eigen wijze invulling gegeven aan de behartiging van de belangen van de doelgroep en de vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan de vertegenwoordiging bij de gemeente, de participatieraad en vele overlegvormen.

Henk heeft ontelbaar veel uren van zijn vrije tijd geïnvesteerd in KansPlus Asten-Someren. Al die tijd en energie is niet voor niets geweest: KansPlus Asten-Someren is nu een bloeiende vereniging met veel betrokken leden, een mooie club enthousiaste vrijwilligers, een mooi soosgebouw Den Dissel aan de Beatrixlaan in Asten en een groot en breed aanbod activiteiten. 

Om Henk het afscheid te geven dat hij verdient zal er op 26 april van 14.00 tot 17.00 uur een afscheidsreceptie plaatsvinden in Den Dissel aan de Beatrixlaan 21 in Asten.


Trefwoorden: kansplus asten-someren henk hoeben
Geplaatst

vrijdag 17 april 2015 | 10.32 uur

Laatst gewijzigd

zondag 26 april 2015 | 10.09 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub