De SIRIS-medewerkers, die op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus betrokken waren bij de live-uitzending van het 42e Nirwana Tuinfeest in Lierop op SIRIS-tv, -website, -facebook en -radio, kijken met tevredenheid terug op de uitzendingen.

Zo'n 35 (veelal jonge) medewerkers waren afgelopen weekeinde in de weer voor de lokale omroep, als cameraman en -vrouw, regisseur, redactielid, verslaggever, technicus, productieleider en manusje-van-alles.

Op een enkele band na (De Staat, Danny Vera, The Hives) mochten de optredens live uitgezonden worden.

Van enkele bands zijn opnames gemaakt. Het management van de bands, die niet live uitgezonden werden, kunnen SIRIS-tv alsnog toestemming geven om de beelden uit te zenden. Vaak worden de opnames echter aan hen bezorgd en krijgt SIRIS niets meer te horen. Afwachten dus.

Ook de SIRIS-fotografen Niek van de Vondervoort, Gert-Jan Kusters, Rob Fritsen en Daphne Meeuws waren erg actief tijdens het festival. Op SIRIS-tv en op www.siris.nl kan je honderden foto's bekijken van het tuinfeest.

Maandag 21 augustus rond 4.00 uur waren de SIRIS-medewerkers klaar met het opruimen van de spullen. Moe en voldaan kijken ze nu al uit naar de volgende editie van Nirwana Tuinfeest in augustus 2018.

Chapeau voor alle SIRIS-medewerkers! (Harrie van Horik)

 


Trefwoorden: nirwana tuinfeest siris
Geplaatst

dinsdag 22 augustus 2017 | 20.32 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 22 augustus 2017 | 19.34 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub