Ondo verliest van RKMSV

In de laatste minuten verliest Ondo (Heusden) in een spannende wedstrijd van koploper RKMSV (Meijel).

In de eerste fase was RKMSV de betere ploeg. Met een goede opbouw van achteruit werd Ondo onder druk gezet en dat leverde bijna een doelpunt op, maar deze werd, vanwege het hinderen van de keeper, afgekeurd. Tegen de verhouding in kwam Ondo in de 12e minuut op een 1-0 voorsprong door Roy Lammers.

Kort daarna moest Mark Berkers het veld verlaten door een blessure en Jesley Thijs was zijn vervanger. Middels enkele positiewisselingen pakte dat goed uit. Bart Loomans passte de bal in op Rudi Nijssen die door middel van een passeerbeweging vrij op goal kon schieten en de voorsprong verdubbelde: 2-0. In blessuretijd kwam de aansluitingstreffer voor Meijel door een verkeerde terugspeelbal van Ondo: 2-1.

In de tweede helft begon het gelijk op met kansen over en weer. Toch was het Roy Lammers die op links twee man aftroefde en de bal loepzuiver bij de eerste paal binnenschoot en daarmee de voorsprong van Ondo vergrootte naar 3-1. Kort daarop werd een voorzet weggebokst door Ondo-doelman Ruud van Berlo maar deze werd in de rebound op goal geschoten en trof het doel: 3-2.

De druk van Meijel bleef aanhouden en een schot op goal werd niet gepakt en dus verscheen de gelijkmaker op het bord.

Doordat beide teams in de resterende tijd voor de winst gingen was er geen middenveld meer en met lange diepe ballen werd een winnende treffer geforceerd. Meijel had het meeste geluk want Joep Ghielen bracht Meijel met een geweldig schot voor het eerst op voorsprong. Hij zorgde er daarmee ook voor dat de drie punten mee naar Meijel gingen.


Trefwoorden: ondo heusden ondo rkmsv
Geplaatst

maandag 20 april 2015 | 16.23 uur

Laatst gewijzigd

maandag 20 april 2015 | 15.26 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub