Zangeres Meriam Bruggink was op maandag 20 april te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Meriam Bruggink, die vorig jaar haar eerste single uitbracht heeft de smaak te pakken. Na haar debuutsingle “Alles wat ik vraag” en haar eigen geschreven nummer “Van mij!” is ze alweer toe aan haar derde single die luistert naar de titel: ‘Ik ben met jou uitgepraat’.

Meriam kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Met enige regelmaat ging ze met haar vader mee om sigaretten te kopen in een café wat destijds de thuishaven van de band Normaal was. Bennie Jolink pakte haar dan op en zette haar op tafel met de woorden "zo schoon deern, zing voor mij eens een mooi liedje". Dit monde dan uit in het nummer "Marietje" van Hydra, dit omdat het een populair nummer in die tijd was. Later doet ze optredens op school en braderiën en verzorgingshuizen. In een studio in Zelhem neemt ze in 2012 een aantal covers op van haar grote voorbeelden Marianne Weber, Rita Hovink en Dana Winner. Het duurt echter tot 2014 alvorens ze haar eerste officiële single uitbrengt getiteld; “Alles wat ik vraag”

“Ik ben met jou uitgepraat” is een nummer wat, zoals ze zelf zegt, 1000% Meriam Bruggink is. Het nummer heeft een herkenbare sound.Het nummer is afkomstig uit de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. “Ik ben met jou uitgepraat” is een echte typisch levenslied nummer. Een meezinger met een hoog gezelligheid en meedein gehalte, eentje die je zo meezingt.

Voor meer informatie: www.meriambruggink.nl.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress meriam bruggink piet berkers
Geplaatst

dinsdag 21 april 2015 | 08.34 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 01 januari 2016 | 10.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub