Olympia Boys wint van Ondo

Een ongemotiveerd Ondo (Heusden) verloor in Ommel de derby tegen Olympia Boys met 3-0.

De mentaliteit om te winnen was bij de thuisploeg Olympia Boys sterker aanwezig dan bij de bezoekers. Het duurde tot in de 20e minuut voordat er kansjes ontstonden voor beide teams. Ondo kon met opbouwend voetbal nauwelijks in de zestienmeter komen en Olympia Boys zocht vaak de dieptepass naar de spitsen. Het leverde voor de thee geen doelpunten op.

Na de rust was het harder gaan regenen waardoor het voetbal er niet beter op werd. Ondo had iets meer dreiging maar het leverde door het slordig spel geen doelrijpe kansen op.

In de 65e minuut werd er balverlies geleden op het middenveld door Ondo. De bal kwam bij linkerspits Martijn van Bussel terecht en met een geplaatst schot was de 1-0 een feit. Kort daarop kon Ondo de stand weer gelijk trekken maar een goede redding van de doelman voorkwam dat. In de 80e minuut werd een hard schot op doel geblokt door een arm van een Ondo/verdediger en dat leverde een penalty op die de 2-0 op het scorebord bracht. Enkele voor tijd bracht invaller Mark Loomans Olympia Boys op 3-0.


Trefwoorden: olympia boys ondo heusden ondo
Geplaatst

dinsdag 28 april 2015 | 10.56 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 28 april 2015 | 09.59 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub