Groepsbijeenkomsten LEVgroep

Op zoek naar een manier om aan te pakken waar je alleen niet mee verder komt?

Naast individuele begeleiding door een maatschappelijk werker van LEVgroep bestaat er binnenkort ook een mogelijkheid binnen Asten/Someren deel te nemen aan een groep.

Binnen deze groep ,van ongeveer tien deelnemers, ga je aan de hand van diverse begeleide opdrachten werken aan je eigen plan van aanpak om zo jouw probleem op te lossen.

Deze groep is niet samengesteld op basis van eenzelfde problematiek, maar juist mensen met verschillende levensvragen komen bij elkaar en ieder gaat op zoek naar een eigen manier van aanpak door het uitwerken van diverse opdrachten. De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers en komt zes keer bij elkaar.

De bijeenkomsten zijn op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur in de Kerkstraat in Asten op de volgende data: 3, 10, 24, 31 oktober en 7, 14 november.

Aanmelden kan via http://www.lerenmetlev.nl/doehetzelf/default.asp?training=5 of telefonisch of per mail bij Lisette Haverkort, tel. 06-41041470 of e-mail Lisette.Haverkort@levgroep.nl of bij Marleen Jagers, tel. 06-36284228 of e-mail Marleen.Jagers@levgroep.nl.                                         

Uiterlijke aanmelddatum is 22 september.

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend, dat wil zeggen: als je je aanmeldt gaan we er van uit dat je alle zes bijeenkomsten aanwezig zult zijn.


Trefwoorden: groepsbijeenkomsten levgroep
Geplaatst

vrijdag 15 september 2017 | 10.53 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 03 oktober 2017 | 15.11 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub