SIRIS.nl

Theo Martens opnieuw lijsttrekker CDA Asten

De leden van het CDA Asten hebben op donderdag 28 september Theo Martens voor de derde keer op rij als lijsttrekker aangewezen.

De geboren en getogen Ommelnaar is momenteel ook wethouder namens het CDA. 

Theo Martens had voor de zomer bij het bestuur van de afdeling aangegeven graag nog één keer door te willen gaan als lijsttrekker. Vooral omdat er volgens hem nog werk aan de winkel is. Zijn klus zit er, naar eigen zeggen, nog lang niet op.

“De afgelopen jaren hebben we veel moeilijke onderwerpen besproken in Asten. Gelukkig zijn er veel onderwerpen die in ons verkiezingsprogramma stonden opgenomen in het coalitieakkoord en zijn in gang gezet en uitgevoerd”.

Theo Martens vindt het belangrijk dat er in de Astense politiek rekening wordt gehouden met belangen van bewoners in de kleine kernen Heusden en Ommel. “Vitale kernen, maar ook een levendig centrum zijn speerpunten die ook door onze inwoners bij de totstandkoming van de toekomstvisie belangrijk gevonden werden”. De mening van Astenaren, Heusdenaren en Ommelnaren moet volgens Theo altijd centraal staan bij de totstandkoming van projecten en nieuw beleid.

Het bestuur van het CDA Asten is blij met het feit dat Theo nog een keer door wil. Voorzitter Rien van den Broek: “Theo is de meest ervaren wethouder die we hebben in Asten. Met zijn kennis en ervaring zijn we enorm gebaat als partij, maar zeker ook als gemeente”.