Op zondag 17 mei ging in natuurtheater De Donck in Someren de voorstelling ‘Echte olifanten huilen niet’ van de jeugdtheatergroep van De Speledonckers in première.

‘Echte olifanten huilen niet’ is een grappige voorstelling over een circus met muziek en zang voor de hele familie. Komt dat zien, komt dat zien!

De voorstelling wordt nog vier keer opgevoerd en wel op:

zaterdag 23 mei om 19.00 uur
zondag 24 mei om 14.30 uur
zaterdag 30 mei om 19.00 uur
zondag 31 mei om 14.30 uur

Circus Magico arriveert in Someren. Het wordt de laatste show van circusdirecteur Jaap Magico die het stokje overgeeft aan zijn neef Jeffrey. De burgemeester van Someren is erg in zijn sas met de komst van het circus. Zijn vrouw Duifje verheugt zich vooral op glitterpakjes en dieren, en dan speciaal olifanten! Maar circus Magico heeft geen glitterpakjes en geen dieren. En al helemaal geen olifanten! Tot overmaat van ramp krijgt het circus ook nog de circuspolitie op zijn (tent)dak en kan dochter Els geen act doen omdat ze bij de Jumbo in het dorp gaat werken. Krijgt Jaap Magico  zijn daverende afscheidsshow of … ?

‘Echte olifanten huilen niet’ is geschreven door Lis de Kort en Inke Donkers in opdracht van de samenwerkende openluchttheaters SBO. De regie is in handen van Rick Hooijberg/LEF Producties en de productieleiding van Inge Koolen.

De entreeprijs aan de kassa bedraagt € 7,50.

In de voorverkoop kosten kaartjes € 6 via www.speledonckers.nl.


Trefwoorden: echte olifanten huilen niet de speledonckers toneelvereniging de speledonckers de donck rick hooijberg inke donkers lis de kort
Geplaatst

dinsdag 19 mei 2015 | 08.36 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 mei 2015 | 20.47 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub