SIRIS.nl

Avondvullende show in De Vurherd

Op zaterdag 6 juni zal er in gemeenschapshuis De Vurherd in Lierop een bijzondere avondvullende show gepresenteerd worden.

Deze avond wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen Slagwerkgroep St.-Willibrordus Lierop en dameskoor Invite uit Deurne.

De show zal beginnen met een optreden van de talenten van Young Dynamic (de voormalige jeugdslagwerkgroep).
Daarna zullen de slagwerkgroep en koor Invite afwisselend eigen nummers ten gehore brengen, maar ook verschillende nummers gezamenlijk. Enkele tips van de sluier zijn She’s Not There van Santana en Clocks van Coldplay.

Om de vocalen van het koor  te ondersteunen zal de slagwerkgroep deze begeleiden met behulp van melodisch slagwerk, basgitaar, drums en veel ritme-instrumenten.

Invite is opgericht in 1972 en staat onder leiding van Celinda Scheepers. Momenteel bestaat het koor uit 25 dames die veelal driestemmig zingen, sopraan, hoge alt en lage alt.

Slagwerkgroep St.-Willibrordus bestaat sinds 1962. Hoogtepunten waren o.a. het behalen van de landstitel en promotie naar de eredivisie. Ook tijdens het elke vier jaar terugkerende evenement Lierop Live is de slagwerkgroep van grote betekenis.

Gemeenschapshuis De Vurherd in Lierop is te vinden aan de Offermansstraat 10.

Aanvang 20.00 uur.

De toegang is gratis.