Caratconcert met mannenkoor A Capella

Op zondag 14 juni vanaf 12.00 uur verzorgt mannenkoor A Capella uit Lierop, samen met de Seniorenharmonie Helmond, een Caratconcert in het Warandepark in Helmond, onder leiding van dirigent Marion van Eijk.

Het koor wordt daarbij ook begeleid door pianist Rob Dommisse.

Het Caratconcert wordt afgesloten met een optreden van het Vrouwenkoor Confetti uit Stiphout, onder leiding van dirigent Marjan Vree.

Tijdens het Caratconcert brengt mannenkoor A Capella een aantal meerstemmige liederen waaronder ‘Sweet Caroline’, ‘Tranen gelachen’ en ‘Zing, vecht, huil, bid’ ten gehore. Ook zingt het koor werken van licht klassiek tot populair, onder andere ‘Rawhide’ en ‘Circle of love’. Liederen uit de veel omvattende en veelzijdige jubileumshow, die mannenkoor A Capella in 2016 gaat geven.

Om het kroonjaar 2016 nog meer klank en kleur te geven, houdt het mannenkoor open repetitieavonden voor iedereen, die van zingen houdt en zelf ook graag zingt bij een actieve vereniging met enthousiaste leden.

Mannenkoor A Capella biedt u deze mogelijkheid met zijn eigentijds repertoire van kerkelijke en wereldse gezangen.

Er is momenteel plaats voor mannen, die willen zingen. De repetities worden altijd gehouden op maandagavond in zaal Nellie van Oosterhout aan de Van Dongenstraat in Lierop.

Meer info: Jo Dat, tel. 06-50503823 of Harrie van der Sanden, tel. 06-53177931.

Zie ook: www.mannenkoorlierop.nl.


Trefwoorden: caratconcert a capella mannenkoor a capella marion van eijk jo dat harrie van der sanden
Geplaatst

maandag 01 juni 2015 | 10.59 uur

Laatst gewijzigd

maandag 15 juni 2015 | 10.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub