SIRIS.nl

Coen Smits en Marjolein Schoenmaekers boerenbruidspaar bij De Keijepaol

Op zaterdag 18 juni werd in de residentie Heidehof in Someren-Heide het boerenbruidspaar 2018 bekend gemaakt.

Er werd eerst afscheid genomen van Stefan Rietjens en Karin de Brouwer, het boerenbruidspaar 2017. Ze hebben genoten van hun huwelijkse periode en de carnaval van vorig jaar. Dit heeft als gevolg dat ze beide lid blijven van carnavalsvereniging De Keijepaol en deel uit zullen maken van de boerenbruiloftscommissie.

Daarna werd het nieuwe boerenbruidspaar onthuld. Om een nieuw koppel te vinden had de commissie gebruik gemaakt van de dating-app Tinder. Op het podium verschenen een aantal personages die de kapelaan met zijn paters en nonnen tegenkwamen op Tinder. Aan het einde van de korte act werd het nieuwe boerenbruidspaar gepresenteerd; Marjolein Schoenmaekers en Coen Smits.

Marjolein is 26 jaar. Ze is de vriendin van Sander van de Kerkhof en woont in de Brandvenstraat. Haar beroep is slaapverpleegkundige bij Kempenhaeghe. Verder is ze leidster bij Jong Nederland bij meidengroep De Guppies, is ze lid van de jeugdcommissie van De Keijepaol en verder heeft ze zwemmen als sport.

Ze zal in de onecht worden verbonden met Coen Smits. Coen is 21 jaar oud en woont aan de Nieuwendijk. Zijn vriendin is Annelaura Leeuwenberg. Hij studeert bouwkunde bij Avans in Tilburg. Bij SVSH is hij keeper bij het eerste elftal en bij het zaalvoetbal bij Van Zoggel 1. Hij is bestuurslid bij Komokus in Someren-Eind. Op zaterdag werkt hij bij Brandenburgh als medewerker huishoudelijke dienst en hij verdient verder bij door het verzorgen van kalveren en als tuinman en klusjesman.