De zangeressen Femke Hengeveld en Doenja zijn op maandag 11 december te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Zij komen tussen 20.00 en 22.00 uur hun nieuwe singles promoten. Femke Hengeveld presenteert haar nieuwe single 'Liefde, Passie & Puur'. Eerder bracht Femke al '1000 Bange Nachten' en 'Laat Me Gaan' uit.

Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12-jarige. Vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podiumcarrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen zong ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor coverbands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Doenja presenteert haar nieuwe single 'Kijk jij eens naar je eigen''. Na de sterke singles 'Donder maar op' en 'Ademloos' is dit een krachtige opvolger die ongetwijfeld tot het standaard repertoire van de meeste feest-dj's zal gaan behoren.


Trefwoorden: verzoekexpress siris-verzoekexpress piet berkers Willy Berkers femke hengeveld doenja
Geplaatst

vrijdag 08 december 2017 | 08.21 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 09 december 2017 | 08.00 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub