Van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december vindt in Someren de tweede editie van de Glazen Kooi plaats.

Tijdens dit evenement wordt er 43 uur non-stop voor muziek gezorgd, verschillende binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd en veel plezier gemaakt. Ook kan er muziek worden aangevraagd en wordt er een live veiling gehouden.

Dit alles met het doel geld op te halen voor het goede doel, dit jaar het Jeugdcomité Someren. Met de opbrengst kunnen zij de inschrijfgelden voor activiteiten zoals zeskamp, bouwdorp, spooktocht, filmmiddag en de intocht van Sinterklaas betaalbaar houden voor alle kinderen inclusief een leuk extraatje en kunnen de benodigde investeringen gedaan worden voor de nieuwe locatie van het Jeugdcomité bij De Donck.

Op donderdag 28 december om 19.00 uur worden drie dj’s opgesloten in de Glazen Kooi, met aansluitend een muzikale avond vol lokale zangers en dj’s. Op vrijdag 29 december zal er aandacht besteed worden aan de kinderen. Het Jeugdcomité heeft hiervoor een kindermiddag georganiseerd met onder andere een mini spooktocht, een dansworkshop en nog veel meer.

Ook deze dag wordt afgesloten met divers muzikaal talent, waaronder een koor, bandjes, zangers en zangeressen en dj’s.

Op zaterdag 30 december kan men Frühshoppen. Er is een geheel verzorgd ontbijt, gesponsord door Jumbo Someren en Uncle Buck. Aansluitend om 12.00 uur start de live veiling op het Wilhelminaplein waar diverse bedrijven, verenigingen en particulieren allerlei producten en diensten aanbieden waarop geboden kan worden. De opbrengst gaat ook rechtstreeks naar het goede doel.

Rond 14.00 uur zal de opbrengst bekend gemaakt worden.


Trefwoorden: glazen kooi muziek
Geplaatst

dinsdag 26 december 2017 | 12.24 uur

Laatst gewijzigd

zondag 31 december 2017 | 10.46 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub