Informatiebijeenkomst Hof van Bluyssen over verdwijnen verzorgingshuis

Amaliazorg-locatie Hof van Bluyssen (HvB) in Asten houdt op maandag 6 juli een informatiebijeenkomst over de antwoorden die zij wil geven op het verdwijnen van het verzorgingshuis.

Informatiebijeenkomst Hof van Bluyssen over verdwijnen verzorgingshuis Amaliazorg-locatie Hof van Bluyssen (HvB) in Asten houdt op maandag 6 juli een informatiebijeenkomst over de antwoorden die zij wil geven op het verdwijnen van het verzorgingshuis. Ook Amaliazorg, waar HVB onderdeel van is, wordt gedwongen om twintig verzorgingshuisplaatsen af te bouwen en is in dat kader bezig met de ontwikkeling van nieuwe woon/zorgconcepten.

Het overheidsbeleid en de veranderingen transitie in de zorg raken ook de burgers van Asten en omgeving. Daarom wil Amaliazorg graag met u in gesprek.

De informatiebijeenkomst bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel worden in de vorm van een workshop de ontwikkelingen op het gebied van de WMO door een ambtenaar van de gemeente Asten gepresenteerd. Een andere workshop is gericht op het gesprek tussen de aanwezigen en de locatiemanager van Hof van Bluyssen Ronnie Dekkers waarin mogelijk nieuwe zorgconcepten, zoals bijvoorbeeld scheiden van wonen en zorg, huren van een appartement aan de hand van een all inclusive formule aan de orde komen. Tevens worden wensen van de aanwezigen verkend.

Inwoners van Asten en Someren kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst door naam en telefoonnummer op te geven via e-mail receptie-hvbluyssen@amaliazorg.nl of tel. 0493-328444.

De informatiebijeenkomst in Hof van Bluyssen aan de Wilhelminastraat 29 in Asten begint om 19.00 uur. 


Trefwoorden: hof van bluyssen amaliazorg
Geplaatst

donderdag 25 juni 2015 | 14.27 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 11 juni 2019 | 11.41 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub