Afscheid Hans van den Eerenbeemt als voorzitter MJNA

Op zaterdag 6 januari vond de eerste editie van Slag in je Slee plaats.

Deze muzikale wandeling werd georganiseerd door het Percussion-Ensemble van Muziekvereniging Jong Nederland Asten (MJNA) in samenwerking met Incantare en de Rolling Notes.

Na afloop van deze muzikale wandeling vond de nieuwjaarreceptie van MJNA plaats.

Voorzitter Hans van den Eerenbeemt blikte hierbij terug naar 2017 en vooruit naar het nieuwe jaar, waarin MJNA zich voorbereid om in 2019 de musical ‘My Fair Lady’ op de bühne te brengen.

Na woorden vol trots stond Hans van Eerenbeemt ook even stil bij zijn voorzitterschap. Hans is al sinds 1997 lid van de vereniging en actief als voorzitter sinds 2009. Een periode waarin hij veel heeft gedaan en bereikt als voorzitter. Zo zijn onder zijn voorzitterschap diverse werkgroepen georganiseerd en geprofessionaliseerd. Zij functioneren zelfstandig en zorgen ervoor dat er diverse mooie activiteiten, zoals Slag in je Slee, worden georganiseerd. Hans gaf aan na negen mooie jaren, het voorzitterschap te willen overdragen. ”Ik heb het als voorrecht ervaren om voorzitter te mogen zijn van MJNA”, aldus Hans. Hij blijft actief als muzikant binnen de club, maar draagt zijn voorzittersrol over aan Han van Bussel. Han van Bussel is al 25 jaar lid van MJNA en hij geeft aan het een hele eer te vinden om als voorzitter van MJNA aan de slag te gaan. 


Trefwoorden: muziekvereniging jong nederland asten mjna hans van den eerenbeemt han van bussel
Geplaatst

woensdag 10 januari 2018 | 10.56 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 10 januari 2018 | 11.03 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub