Op dinsdag 23 januari van 16.00 tot 17.30 uur wordt in het restaurant van De Lisse in Asten het elfde Sociaal Café gehouden.

Het Sociaal Café is bedoeld voor alle vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn in Asten en Someren en voor bewoners die een initiatief willen starten of zijn gestart. Het is gezellig, informatief en dé manier om je netwerk te vergroten.

Het doel van een Sociaal Café is een sterk sociaal netwerk voor jong en oud. Tijdens het sociaal café kan men open met elkaar in gesprek. Ook is er de mogelijkheid om aan aanwezige vakdeskundigen (vrijwillig en professioneel) vragen te stellen over diverse onderwerpen. Elke keer komt er een ander thema aan bod. Natuurlijk is het interessant om meer van een thema te weten, maar het sociaal café is vooral bedoeld om te ontmoeten, elkaar te zien en contacten te leggen.

Tijdens het Sociaal Café op 23 januari staan ze stil bij het thema ’Samen met elkaar’. Hoe zorgen we er samen voor dat iedereen in Asten en Someren mee kan blijven doen?

Ook de zeepkist staat weer klaar. Op de zeepkist kunt u binnen één minuut iets vertellen over een mooi (burger)initiatief binnen wonen, zorg en welzijn. Dat kan spontaan, maar aanmelden wordt op prijs gesteld via e-mail i.hurkens@oniswelzijn.nl.

Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

Het initiatief Sociaal Café komt van o.a. betrokken inwoners, gemeenten, Onis en zorginstellingen.

Mocht u vooraf vragen hebben dan kunt u terecht bij Irma Hurkens van Onis Welzijn, tel. 0493-441261. 


Trefwoorden: sociaal cafe asten-someren zorgcentrum de lisse onis welzijn irma hurkens
Geplaatst

donderdag 18 januari 2018 | 11.10 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 24 januari 2018 | 06.15 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub