Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november wordt op Recreatiepark Prinsenmeer i Ommel voor de derde keer de ADS Beurs gehouden.

Deze B2B-beurs is een ideale gelegenheid om uw bedrijf, product en/of diensten onder de aandacht te brengen bij ondernemers uit de regio. De beurs biedt u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen, nieuwe contacten op te doen en business te creëren. Daarnaast is er op donderdag- en vrijdagavond ruimte om in een informele sfeer te netwerken.

De organisatie van de ADS Beurs is in handen van Stichting ADS. Stichting ADS is ontstaan vanuit samenwerking tussen de ondernemersverenigingen Asten, Deurne en Someren. 

Rabobank Peelland Zuid ziet de ADS Beurs als een uitstekend bindmiddel tussen bedrijven in de ADS-regio en is een van de hoofdsponsoren. Op woensdag 15 juli werd door René van Tiggelen, directeur bedrijven bij Rabobank Peelland Zuid en Mark van den Heuvel, voorzitter stichting ADS, een sponsorovereenkomst ondertekend. Zowel de Rabobank als de ADS Beurs verbinden zich met deze overeenkomst aan het thema 'Duurzaamheid'.

Voor deelname aan de ADS Beurs zie www.adsbeurs.nl.


Trefwoorden: rabobank peelland zuid recreatiepark prinsenmeer ads beurs mark van den heuvel ren van tiggelen
Geplaatst

donderdag 16 juli 2015 | 18.10 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 17 juli 2015 | 08.20 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub