SIRIS.nl

JOEKEL voor Ilona Timmermans

Tijdens de jaarvergadering van JOEK/Kennedymars, op dinsdag 20 februari in In d'n Herberg in Someren, werd voor het eerst sinds jaren ook weer een ‘JOEKEL’ uitgereikt.

Dit is een blijk van waardering voor een lid dat zich al jaren inzet voor JOEK/Kennedymars.

De JOEKEL werd uitgereikt aan Ilona Timmermans. Zij is lid sinds 1987 en heeft zich meer dan dertig jaar ingezet binnen het blok Mini, de afdeling binnen JOEK dat de Mini Kennedymars organiseert.

Bij de jaarvergadering werden ook nog drie jubilarissen in het zonnetje gezet: de bekende horecaondernemers Hans en Miranda Schweren en Piet Engelen. Zij hebben Joek jarenlang geholpen door te zorgen voor gezelligheid en een feestelijk programma op en rond het Wilhelminaplein tijdens het Kennedymars-weekend. JOEK werkt altijd nauw samen met de Stichting Kasteleins Wilhelminaplein. Helaas waren zij allen verhinderd op deze avond.

Tijdens de jaarvergadering van JOEK werd er terug geblikt op de activiteiten van het afgelopen jaar en alle geplande vernieuwingen voor 2018 werden besproken. De avond stond vooral in het teken van nieuwe ontwikkelingen binnen de vereniging.

In november is de nieuwe route van de 56e Kennedymars gepresenteerd. Sinds die tijd zijn de inschrijvingen geopend. Inmiddels hebben veel wandelaars zich al aangemeld voor de 80 kilometer en voor het Rondje Someren (40 kilometer).

Meer informatie over de Kennedymars, de nieuwe route en het inschrijven is te vinden op www.kennedymars.nl.