De Boekenweek in Bibliotheek Helmond-Peel

Het thema van de Boekenweek is dit jaar ‘Natuur’.

Ben je lid van de bibliotheek? Dan ligt er vanaf 10 maart een mooi Boekenweekmagazine klaar voor je vol leestips, themaboeken, achtergronden en interviews bij het thema van de Boekenweek: Natuur.

Leen een boek in een linnen tas: ‘Natuur! Heerlyck met een boek in de Peel!’

Voor beiden geldt: zolang de voorraad strekt.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Dan is dít het moment om lid te worden.

Neem tijdens de Boekenweek een zorgeloos lenen abonnement en je ontvangt een voucher waarmee je bij de deelnemende boekhandels gratis een boekenweekgeschenk krijgt: Griet op de Beeck: ‘Gezien de feiten’. Met dit boekenweekgeschenk reis je gratis op zondag 18 maart.

Op zondag 11 maart wordt er in Bibliotheek Helmond aan de Watermolenwal 11 een IVN doe-middag gehouden. Er is voor jong en oud een schedeltjesquiz, onderzoek met binoculair, etc.

Kinderen, volwassenen, ouders, opa's en oma's zijn welkom tijdens de inloopmiddag van IVN Helmond in de podiumruimte van Bibliotheek Helmond. De toegang is gratis. Tussen 13.30 en 15.00 uur kan je gewoon binnenlopen en alles bekijken en deelnemen aan alle activiteiten.

Op zondag 18 maart is er een literaire middag met schrijver Martijn Neggers en muzikant Jeroen Kant met muziek, een boek vol Helmondse clichés en beschouwingen over dagelijkse dingen.

Graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten