SIRIS.nl

Someren treft Marvilde op paaszaterdag

In eigen huis behaalde SV Someren op zondag 25 maart een 1-1 gelijkspel tegen FC Eindhoven AV.

Dat Someren een punt overhield aan die wedstrijd had het met name te danken aan enkele fantastische reddingen van doelman Maarten Werts. In de laatste twee wedstrijden lieten de blauwwitten vijf punten liggen en daardoor is EFC weer op gelijke hoogte gekomen. Heeze sluipt ook steeds dichterbij en daarom kan Someren zich eigenlijk geen puntenverlies veroorloven in de komende wedstrijd tegen Marvilde.

Die wedstrijd wordt gespeeld op paaszaterdag en Marvilde zal zich op het eigen sportpark graag willen revancheren voor 2-0 nederlaag tegen EFC vorige week.

De thuiswedstrijd van Someren tegen Marvilde was een sportief, maar geen hoogstaand duel en eindigde zonder doelpunten. Marvilde kreeg wel een paar kansen via Bazelmans en Van de Gevel, maar zij wisten de Somerense doelman niet te passeren.

De thuisclub kreeg nauwelijks kansen en probeerde vooral gevaarlijk te worden met hoge voorzetten voor het doel. Dat bleek een foutieve keuze, want Jeroen Keeris - de lange Veldhovense goalie - bleek in de lucht niet te kloppen en pakte nagenoeg alle hoge ballen in de zestien.

De wedstrijd op het sportpark Jongelingsveld begint om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Steeman.