SIRIS.nl

Autismeteam ORO on tour

Tijdens de landelijke Autismeweek van 2 tot en met 6 april kun je in de hele regio gratis toegankelijke lezingen bezoeken van het autismeteam van ORO.

Iedereen is welkom.

Het autismeteam van ORO begeleidt de eigen medewerkers, organiseert scholingen en ondersteunt actief op de werkvloer als er vragen zijn op het gebied van autisme. Om het thema meer bekendheid te geven, gaan de specialisten uit het team ‘on tour’. Dat doen ze samen met (ervarings)deskundigen.

Helmond

Op dinsdag 3 april kun je in Den Dries, Hamsterstraat 52, de lezing ‘Autisme en sociale media’ bezoeken. De aanvang is om 19.30 uur.

Een dag later, om 19.30 uur, kun je terecht bij Van Speijk aan de Van Speijklaan 71 voor de lezing ‘Autisme en slaap’.

Deurne

Op vrijdag 6 april wordt op Het Rijtven, Den Dreef 13 in Deurne, om 14.00 uur en om 16.30 uur een Autisme belevingswandeling gehouden. Tijdens deze wandeling ervaar je wat autisme met iemand doet aan de hand van voorbeelden uit de natuur.

Asten

In Asten staan op donderdag 5 april de eetproblemen van mensen met autisme centraal tijdens een lezing in De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21. De lezing begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Gemert

In Gemert wordt op 5 april een ervaringsverhaal verteld over het vastlopen op het werk in verband met autisme. Dit met beelden ondersteunde verhaal begint om 14.00 uur. Locatie: Karbeel 15 in Gemert.

Gratis aanmelden voor een of meerdere lezingen kan door een mail te sturen naar academie@oro.nl.