Theatervoorstelling Joris, Gwyn en de draak in De Klepel

Theatergroep Wizzel speelt op zondag 28 oktober in De Klepel in Asten de toneelvoorstelling ‘Joris, Gwyn en de draak’ voor toeschouwers vanaf 4 jaar.

Aanvang 14.30 uur.

Het geheel wordt begeleid door live muziek van Combo Leonita. 

Kaartjes kosten in de voorverkoop € 6,50 en zijn te krijgen bij Blokker Asten.

Aan de zaal kosten kaartjes € 7,50.

Joris is geen held. Hij is alleen de titelheld. Hij is een jongen die het verschil weet tussen taupe en kaki-kleding. Toch moet Joris op zoek gaan naar het verdwenen ei van de draak, want hij is als enige over: alle ridders zitten in de foetsiepot.
Prinses Gwyn weet dat dit ei gestolen moet zijn, omdat het een gouden ei is. Ze doet haar best om de zaak rond te krijgen, maar ze wordt tegengewerkt omdat ze “maar een meisje” is. Een verrassend plot ontvouwt zich: wie heeft het gouden ei gestolen? En waarom zijn ook heksen daar naar op zoek? En wie is de opperheks? Gelukkig weet tovenares Merlijn raad …
Een pracht variant op een klassiek verhaal, met verbazingwekkende plotwendingen. Mooi spel, humor, spanning en een modern decor maken dat deze voorstelling boeit vanaf het begin tot aan het einde. De kracht van deze versie van Michelle van Daalhoff is dat de voorstelling actuele thema’s heeft en zowel de jongere als de oudere kijker zal boeien.