John Janssen wint vierde wedstrijd Vijvervirtuoos

Op zondag 10 juni werd in visvijver De Witte Bergen in Heusden de vierde wedstrijd om de titel Vijvervirtuoos gevist en daarmee is de competitie over de helft.

Voor het eerst was er ook een vak uitgezet op het karperputje.

Bij de vaste stok waren er elf deelnemers. Zij zaten op het karperputje. Piet van Lieshout wist dat vak te winnen met ruim 16 kg. Tweede werd Toine van den Dungen met ruim 12 kg en het podium werd gecompleteerd door David Geurts met ruim 11 kg.

Bij de vrije hengel waren er achttien deelnemers. Er waren twee vakken; één om het eiland en één op de puinkant.

Het vak op de puinkant werd gewonnen door Ard Verheijen met ruim 20 kg. Tweede werd Ard Verheijen met ruim 18 kg.

Het vak om het eiland werd gewonnen door nieuwkomer John Janssen met ruim 31 kg. Tweede werd Jo Franssen met ruim 25 kg. De derde plaats was voor Patrick van Dijk met ruim 21 kg.

Nu de competitie over de helft is, kan er voorzichtig naar de tussenstand gekeken worden. Bij de vaste hengel is er nog weinig van te zeggen. Bij de vrije hengel is er een kopgroep van vijf man; Martien Voermans, Ard Verheijen, John Janssen, Nico Waasdorp en Rob Winkelmolen hebben allemaal drie goede resultaten en staan voorlopig bovenin het klassement. Maar met nog drie wedstrijden te gaan kan er nog van alles gebeuren.

De volgende wedstrijd staat alweer gepland voor 24 juni. Opgeven hiervoor kan bij Ard Verheijen.