Slotavond EHBO Someren met huldiging jubilarissen

EHBO-vereniging Someren hield op maandag 18 juni de slotavond in Hotel Centraal in Someren.

Alle vijf de examenkandidaten Eerste Hulp slaagden en dat zijn Arno van Osch, Paul van Bree, Stan van der Veeke, Nelly van Seggelen en Patricia Buis. Ze ontvingen hun diploma uit handen van instructrice Marian Litjens. 

Ook werden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

Tien jaar lid van de vereniging zijn Khris van Bree, Hans Haazen, Gerard Hurkmans, Willeke Jeuken en Saskia Vossen.

Henk Janssen zet zich al 25 jaar op diverse manieren in en Willie van der Sanden ontving een EHBO-kruisje voor zijn veertigjarig lidmaatschap.   

De voorzitter reikte een verenigingsinsigne in brons uit aan Stefan van Heugten. Naast zijn werk als LOTUS is hij jaren actief lid geweest van de hulpverleningscommissie. Ook nam hij zitting in het bestuur.  

Priscilla Toonen ontving eveneens een verenigingsinsigne in brons. Sinds 2012 heeft ze het secretariaat onder haar hoede. Priscilla is de rechterhand van het bestuur en er ontgaat haar niet veel.

Een bijzonder jubileum was er voor Piet Meeuws. Hij is zeventig jaar lid van de EHBO Someren. Iedere maand volgt hij herhalingslessen bij de 55-plusclub. Piet is actief als hulpverlener bij o.a. het bouwdorp in Someren. 

In het bijzijn van zijn familie feliciteerden de vereniging en burgemeester Dilia Blok hem van harte met zijn platina jubileum.

 

De avond begint om 20.00 uur met het uitreiken van de diploma’s aan de geslaagde cursisten van de eenheidscursus Eerste Hulp.

Na een korte pauze worden dan de jubilarissen van de vereniging gehuldigd en onderscheiden, waaronder een jubilaris die 70 jaar lid is van de vereniging.