SIRIS.nl

10e Misty Fields op kille vrijdagavond (+ VIDEO + AUDIO)

Dit weekeinde wordt in het buitengebied van Heusden het 10e Misty Fields gehouden.

In totaal presenteert de organisatie van het ontdekfestival ruim twintig aansprekende acts uit binnen- en buitenland. 

Op vrijdag 4 september waren er optredens van Ravendous, Teen Creeps (België), Sonny & The Sunsets (USA), Pauw, BaBa ZuLa (Turkije) en T-99. Het was een kille avond. Een jas en een trui kwamen wel van pas.

Op zaterdag 5 september gaat het festival verder met Guilt Talking, Cupid, Lookapony, Bow Down Crow, Nouveau Vélo, Shoutin'Red, The Ex, My Baby, Fuck Art Let's Dance (USA), Crows (UK), The Minutes en de Canadese band Solids op het podium.

Op zondag 6 september gaat het festival verder met The Deslondes (USA), Jesco, Maarten van der Zanden & De Gezellige Jongens, Adam Lopez & His Rhythm Review en folkband Matzko.

De prijs voor een dagkaart voor zaterdag en zondag bedraagt respectievelijk € 17,50 en € 5. Jongeren tot en met 17 jaar betalen in de voorverkoop € 5 voor een dagkaart.

Naast nieuwe muziek presenteert Misty Fields ook beeldende kunst, theater en filmdocumentaires. En tijdens de gezinsdag Family Fields op zondag zijn er voor jong en oud tal van (creatieve) workshops en (sportieve) activiteiten. 

Zie www.mistyfields.com voor alle info over de bands, kaartverkoop en het festival.