Rob Mouwen Golfkamp leukste van Nederland

Rob Mouwen, golfprofessional op golfbaan het Woold in Heusden, houdt ieder jaar golfkampen voor jeugdspelers van 10 tot en met 17 jaar.

Wekelijks ontvangt hij 24 kinderen, die uit alle windstreken komen. Nederland, België, Zwitserland en zelfs één deelnemer uit Spanje komen het Woold bezoeken.

Deze zomer viert het jeugdgolfkamp het 10-jarig bestaan. De kampen zijn een leerzame week voor de jeugd waarbij er natuurlijk veel gegolfd wordt. Tijdens de dagelijkse drie uur training, onder leiding van PGA-professionals en een NGF coach, komen alle onderdelen van het golfen aan bod.

Dit sportieve karakter gaat hand in hand met recreatie. De jeugd heeft immers zomervakantie en wil daar van genieten. Wat te denken van een dagtocht naar De Efteling, een middag paintballen, abseilen, highropes beklimmen en tokkelen. 

In de vrije tijd hoeft de jeugd ook niet stil te zitten. Ze zijn lid van Golfbaan het Woold en kunnen vrijblijvend gebruik maken van de Championship course, 9 holes par3 baan of de oefenfaciliteiten. 

Na deze week wordt een mooie presentatie verzorgd en een film gedraaid om de ouders een indruk te geven hoe de week is geweest. 

Een leuke impressie met foto’s en films kun je terugvinden op www.jeugdgolfkamp.nl.