SIRIS.nl

Twee Senzer Awards bij Dag van de Ondernemer

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’, die plaatsvindt op 16 november, zet Senzer ondernemers in de regio Helmond- De Peel in de schijnwerpers.

Zij dragen namelijk positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in onze regio. Op deze dag wordt ook dit jaar weer de Senzer Awards uitgereikt. Deze award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

Er worden twee Senzer Awards uitgereikt. Één in de categorie kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en één in de categorie middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Vorig jaar wonnen de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics.

Een bedrijf nomineren kan via https://www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Een vakjury zal gaan bepalen welke zes ondernemingen worden genomineerd en begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd zijn.

Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt.

Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen.

Meer info: www.senzer.nl/dvdo.