Lierop kermis

De jaarlijkse kermis in Lierop vindt dit jaar plaats van vrijdag 14 tot en met maandag 17 september.

Hoewel het attractieaanbod niet wijzigt, zal de bezoeker dit jaar verrast worden met een geheel nieuw randprogramma. Zo zal er naast de traditionele officiële opening een loterij plaats vinden, kunnen de kleintjes zich gratis laten schminken en maakt men kans op een zgn. ‘Golden VIPticket’ waarmee de gelukkige winnaar de gehele kermis gratis toegang heeft tot alle attracties.

Sinds dit jaar worden de kermissen binnen de gemeente Someren georganiseerd door Pierre Swinkels van Swinkels Events, wat de gemeente alle organisatorische werkzaamheden uit handen neemt.

Op zaterdagmiddag wordt de kermis officieel geopend, waarbij er honderd vrijkaarten voor de diverse attracties worden uitgedeeld.

Op zondag kunnen kinderen zich vanaf 15.00 uur gratis laten schminken en op maandag vindt er een loterij plaats gericht op (basisschool) kinderen waarbij er prachtige prijzen worden verloot. Loten voor deze loterij zijn te vinden in het kortingsbonnenboekje dat op o.a. basisschool ’t Rendal wordt uitgedeeld.

Meer informatie, acties en kortingen voor kermis Lierop zijn te vinden op de nieuwe Facebookpagina van de kermissen in de gemeente Someren: www.facebook.com/KermisSomeren.