Kunst en Curiosa bij Golfbaan de Swinkelsche

Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma, wat al jaren op zolder ligt, is? Of de juwelencollectie van oudtante: verkopen of bewaren?

Op zondag 25 november houdt golfbaan De Swinkelsche aan de Maarheezerdijk 10 in Someren van 13.00 tot 17.00 uur een Kunst- en Curiosa-evenement waarbij taxateurs, waaronder Paul Dumay, eigenaar van kunsthandel Art Dumay in Nuenen, uw meegenomen kunst- en antiekobjecten zullen taxeren. Daarbij geven zij ook informatie over de geschiedenis van uw object en de waarde hiervan.

Kunsthandel Art Dumay gevestigd in Nuenen is bemiddelingspartner voor particulieren, collectioneurs, bedrijven en instellingen als het gaat om de verkoop van kunst. Dit gebeurt voornamelijk middels online verkoop. Art Dumay verzorgt het gehele traject van A tot Z, van bemiddeling tot levering. Ook zijn zij adviseur wanneer het gaat om taxeren, ontsluiten en/ of bewaken van kunst collecties.

Daarnaast beschikt Art Dumay over een restaurant- en lijstenatelier (sinds 1937) voor zowel particulieren als bedrijven.