SIRIS.nl

Senzer lanceert vernieuwd Ondernemerspunt Helmond-De Peel

Dienstverlening aan werkgevers is één van de kernactiviteiten van Senzer.

Dat is logisch als regionaal werkbedrijf. Daarbij speelt continu de vraag: hoe kunnen ondernemers nóg beter geholpen worden met hun vragen, kansen en problemen? Senzer heeft hiervoor interne en externe expertise gebundeld, onder de vlag van het Senzer Ondernemerspunt. Eén telefoontje en werkgevers worden er verder geholpen met al hun vragen. Makkelijk en snel, gebruikmakend van de eigen diensten en die van het grote Senzer-netwerk. Het vernieuwde Ondernemerspunt is feestelijk afgetrapt tijdens de Dag van de Ondernemer.

Waarvoor kunnen ondernemers dan precies bij het Ondernemerspunt terecht? Simpel: met álle vragen of problemen die ze hebben bij het runnen van een bedrijf. Het kan dan gaan over een acute kwestie, zoals een moeilijk te vervullen vacature, een langdurig zieke werknemer of een arbeidsconflict. Maar kan ook gaan over het optimaliseren van werkprocessen of het verhuizen naar een nieuw pand. Of zelfs een vraag op het gebied van krediet, start up of juridische zaken.

Wat biedt het Ondernemerspunt van Senzer?

Het Senzer Ondernemerspunt beschikt over een deskundig team dat ondernemers verder helpt. Altijd met een oplossing op maat, die zowel financieel als maatschappelijk verantwoord is. Senzer heeft snelle en korte lijntjes in een groot netwerk van specialisten, onderwijs en overheid. Daarnaast heeft het zelf unieke oplossingen en dienstverlening in huis.

Ondernemers kunnen bij Senzer terecht voor:

* P&O-advies op maat, gebruikmakend van de expertise in het netwerk

* Financiële hulp, o.m. Bijstandsregeling Zelfstandigen: BBZ en IOAZ

* Innovatief herontwerp bedrijfsprocessen en efficiëntieverhoging van bestaande medewerkers (jobcarving)

* Oplossingen waarmee voldaan wordt aan de Wet Banenafspraak

* Personeels- en detacheringsoplossingen - individueel of per groep - met eventueel jobcoaches/werkleiders

* Advies over subsidiemogelijkheden bij plaatsing personeel via Senzer: detacheringsoplossingen én zelf aannemen

* MVO en Sociaal ondernemen-certificering (duurzaam ondernemerschap)

* Onderzoek mogelijkheden schuldhulpverlening voor ondernemers

Ondernemers kunnen bellen met 0492-582444 of e-mail ondernemerspunt@senzer.nl. Ook is meer informatie te vinden op www.senzer.nl/ondernemerspunt.