Verenigingsconcert, huldiging jubilarissen en presentatie maestro's

Harmonie St. Cecilia uit Asten huldigde op zaterdag 15 december twee jubilarissen. Dit gebeurde tijdens het verenigingsconcert, dat plaats vond in thuisbasis De Klepel in Asten.

De jubilarissen Sandra Verstappen (25 jaar lid) en Ad van Schalen (40 jaar lid) en hun gezin werden thuis afgehaald met een limousine en door de harmonie muzikaal verwelkomd bij De Klepel, waar zij over de rode loper naar binnen liepen.

Nadat zij gehuldigd waren, lieten alle orkesten - zowel jeugd als volwassenen - van zich horen met twee of drie muziekstukken.

Ook nam de harmonie tijdens deze feestelijke avond afscheid van dirigent Ad Smeulders (B-orkest). Ad was 18 jaar dirigent van het B-orkest. Bij zijn afscheid is hij met luid applaus benoemd tot erelid van harmonie St. Cecilia.

Verder waren de vier kandidaat-Maestro’s te gast, om alvast kennis te maken met de vereniging. De afgelopen weken kon het publiek via social media raden wie ze waren. Ze zijn nu dus bekend: Karin van Tilburg, Joyce van de Burg, Arian Verrijt, Nils van Hoek en Roel Ermers.