Martien Vervoordeldonk en Jos Verheijen ereleden TWC Asten

Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering van wielerclub TWC Asten werden Martien Vervoordeldonk en Jos Verheijen benoemd tot ereleden van de club.

Beiden hebben zich jarenlang zeer verdienstelijk gemaakt. Martien Vervoordeldonk trad terug na 17 jaar een bestuursfunctie bekleed te hebben.

Martien organiseert al meer dan twintig jaar de toertocht de Klaver van Brabant en al vanaf de oprichting de THM Zomer Classic. Daarnaast is Martien actief bij de clubkampioenschappen en tal van andere activiteiten, waaronder redactielid van clubblad D’n Tube.

Jos Verheijen is in 2015, na 18 jaar bestuurslid waarvan 17 jaar als voorzitter, gestopt als bestuurder van de club. Jos organiseert al 28 jaar de Goede Vrijdag Tocht, is mede- organisator van de ASA-lighttocht en maakt ook deel uit van de redactie van het clubblad.

Zowel Martien als Jos Blijven zich inzetten voor TWC. Beiden ontvingen bloemen en een oorkonde ERE-lid TWC uit handen van voorzitter Jos Moors.

De avond werd afgesloten met gastspreker Peter Winnen, die herinneringen ophaalde uit zijn beginjaren, waarin hij getraind werd door Astenaar Hub Konings en later op zijn professionele carrière met successen uit de Tour de France.