SIRIS.nl

Efkes VeurPruuve 2019

Op zondagmiddag 17 februari vindt in Asten voor de negende maal het culinaire Klot-evenement Efkes VeurPruuve plaats.

Net als in de voorafgaande jaren staat het evenement in het teken van het maken van een gezellige, culinaire wandeltocht door Asten, een soort van ‘Happen & Stappen.’

Na de ontvangst in De Klepel met live muziek, amuse en bubbel, gaan alle deelnemers genieten van hun voorgerecht en de soep op een en dezelfde plek. Daarna komt iedereen weer samen bij Jan van Hoek voor een gezellige en vooral ook muzikale onderbreking met daarbij een passende versnapering genaamd: de EVP Shot.

De gehele dag staat heerlijk eten en drinken voorop, vergezeld van aangenaam vermaak, en na het dessert treedt RePop op in de Rizzidentie en wordt de dag afgesloten met een groot feest.

Het thema dit jaar is ‘Houdt van Oranje’. Verkleden mag, maar hoeft niet. Aan het hele gebeuren zijn wedstrijdelementen verbonden. Zo is er de Photo Wall of fame met Lex en Max in De Klepel voor de leukste plaatjes en zijn er prijzen voor de ludiekste groepen.

De vierkoppige jury van het Oranje comité bestaat uit Maartje van den Broek-Lingg, Jip de Jong, Hans Liebregts en Marion Zegers-van den Boomen. Zij zullen tussen 15.00 en 16.00 uur bij Jan van Hoek de prijswinnaars bekend maken.

Het evenement is inmiddels uitverkocht.