De vijfde stem voor SIRIS?

De vijfde stem voor SIRIS?

Vanaf 4 april, vandaag dus, kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid bij de Rabobank Clubkas Campagne vijf stemmen uitbrengen op de clubs, die zij een warm hart toedragen.

Eén van de deelnemende clubs is SIRIS. Voor het eerst.

Natuurlijk stemt u eerst op de club(s) waar u lid van bent. Dat is logisch. Maar dat zijn er maar zelden vijf.

Die vijfde stem zou zomaar naar SIRIS kunnen gaan, want SIRIS is er juist voor al die clubs, waar u op stemt.

Bij SIRIS kunnen de clubs hun nieuws en andere informatie kwijt voor plaatsing op tv, kabelkrant, website, facebook, radio en sinds kort ook op instagram. SIRIS komt ook naar die clubs toe voor een tv-verslag.

Als SIRIS uw vijfde stem krijgt, dan zal de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne in zijn geheel gebruikt worden voor de ontwikkeling van een SIRIS-app.

Met een app bent u binnen een paar klikken bij al het lokale nieuws. Het is eenvoudig te bedienen, dus het is voor iedereen toegankelijk: jong en oud. Ook heeft u de mogelijkheid om pushmeldingen te ontvangen voor het nieuws dat voor u interessant is.

Een app is bovendien veel makkelijker te gebruiken op bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Het is voor de gehele lokale omgeving interessant omdat SIRIS op deze manier haar bereik kan vergroten en de lokale betrokkenheid zal toenemen.

SIRIS overal bij de hand, of je nu in de bus, trein of vliegtuig zit of aan het zwembad ligt in een exotisch land. Maar dat mag ook op Lapland zijn.

Ook de filmpjes kunnen makkelijk opgezocht worden in de app en zijn met één klik op de knop af te spelen.

Kortom; geef uw vijfde stem aan SIRIS en u vaart er wel bij.