Stefan Verheijen wint tweede wedstrijd Vijvervirtuoos

Op zondag 14 april werd de tweede wedstrijd van het seizoen om de titel Vijvervirtuoos gevist.

Bij de vaste stok wist Toine van den Dungen met bijna 11 kg te winnen. Tweede werd Gerrit van der Burgt met bijna 9 kg.

De vrije hengel zat verdeeld over het karperputje en om het eiland. In het karperputje is een tijdje terug nog nieuwe karper uitgezet. Hier was het Jo Franssen die met bijna 12 kg het vak wist te winnen. Frans Peeters werd met bijna 10 kg tweede.

In het andere vak wist Robin van Houts ruim 11 kg te vangen. Dit was echter niet genoeg om te winnen. Die eer ging naar Stefan Verheijen. Hij wist ruim 12 kg vis aan de haak te slaan.

Dit was tevens de Superstek. Iedereen legt hier elke wedstrijd € 1 voor in. Er wordt vervolgens geloot welke stek de Superstek is. Win je op die plek dan krijg je de pot.

Bij de vaste hengel is de pot er al een paar keer uit gegaan en ook bij andere wedstrijden was dit al gebeurd. Bij de competitiewedstrijden was het nog nooit iemand gelukt om bij de vrije hengel dit voor elkaar te krijgen. Tot nu toe dus. Stefan Verheijen ging met de pot aan de haal.

De volgende competitiewedstrijd staat gepland voor 19 mei. |Aanmelden hiervoor kan bij Ard Verheijen.

In de tussentijd wordt er eerst nog tegen HSV De IJzeren Man uit Geldrop gevist in het kader van het clubkampioenschap van Sportvisserij Zuidwest-Nederland. Eerst uit en op 11 mei thuis op de eigen visvijver.