EHBO-vereniging Someren sluit seizoen af

Op maandag 17 juni sloot EHBO-vereniging Someren het seizoen af.

Zeven cursisten slaagden voor hun diploma Eerste Hulp: Max Sonnemans, Claudia Koppens, Rob van denVossenberg, Yannick Verberne, Eline van Rooij, Mart Sanders en Joyce van Dooren.

Een aantal leden is opgeleid tot hulpverlener Alcohol en Drugs. Hierdoor blijft de vereniging voldoen aan de eisen die gelden voor hulpverleners bij evenementen. Tiny Veltrop, Jos Rooijmans, Manuela van de Ven, Paul van Bree, Peggy Kruijf, Peter van Horik, Gerty Hendriks, Yvonne Maas en Toos van der Veeke behaalden hun certificaat. Alle geslaagden ontvingen hun diploma uit handen van wethouder Theo Maas en burgemeester Dilia Blok.

Vervolgens werden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Tien jaar lid van de vereniging zijn Marc van Hauwe, Wilma Sauvé, Mali van der Zanden, Martien van Bussel, Arnoud Martens, Joke Verhoeven, Anneke van Houts, Nelly Barten en Jan Crooijmans.

Ine Grosfeld, Toon van Heugten, Marion Vanderplaetsen, Hans Truijen en Christien van Bree zetten zich al 25 jaar op diverse manieren in voor de vereniging.

Voorzitter Gerty Hendriks ontving een speldje voor haar veertig jaar lidmaatschap en actieve inzet op vele fronten.

Instructeurs Nico van Mierlo en Ellen van den Oetelaar geven al 25 jaar les.

Elmie Reinders is gestopt als Lotus. Elmie werd bedankt voor haar inzet.

Tot slot reikte de voorzitter een verenigingsinsigne in Brons uit aan Ria Schweren. Sinds 2012 heeft ze de ledenadministratie onder haar hoede.