Zomeractiviteiten in Bibliotheek Helmond-Peel

Voor thuisblijvers en thuiskomers zijn er van 9 juli tot en met 9 augustus allerlei activiteiten in alle vestigingen van Bibliotheek Helmond-Peel in Asten, Deurne, Helmond en Someren.

Daarnaast kun je met lezen sparen voor leuke acties. Voor leden en niet-leden is er het jaarlijkse cadeautje: de VakantieBieb app.

De jeugd kan tijdens een techniekworkshop een eigen ledkaart met stroomcircuit bouwen en en hun kennis over de maan vergroten tijdens de wetenschapsworkshop ‘Reis naar de maan’.

Hetty geeft een kunstcollege over de verborgen verhalen in de kunst. Er zijn optredens als echte musicalsterren tijdens de musicalworkshop met Anne. Of dans en knutsel mee met Pluk van de Petteflet.

Voor info over data, tijden, geschikte leeftijd en aanmelden: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten of de BieHP app.

Tickets kosten € 2,50 per deelnemer. Meld je aan want vol is vol.

Lekker lezen in de vakantie? Kom naar de Bibliotheek en haal jouw stapels vakantieleesvoer. In de zomervakantie van 15 juli tot en met 11 augustus zijn er aangepaste openingstijden.

Niet genoeg plaats in je koffer voor extra boeken? Met de VakantieBieb app neem je zo’n vijftig e-books overal mee naartoe.

Leen in juli en augustus bij de Bibliotheek en spaar voor een nazomerlunch of koffie met gebak bij Lunch - en Leescafé De Bieb in Helmond of bij Gastvrij & Zo in Deurne. Nieuw dit jaar is dat je ook kunt sparen voor koffie met gebak of een lunch in de Bibliotheek van Asten en Someren. Deze actie is voor leden vanaf 18 jaar.

Duik met een boek de zomer in en spaar in juli en augustus voor een gratis filmkaartje waarmee je in de herfstvakantie gratis naar een film kunt gaan bij jou in de buurt. Deze actie is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.