ZUS in SIRIS-VerzoekExpress

De vrolijke meiden van ZUS, bestaande uit de zusjes Kiki en Bo Sluijpers, waren op maandag 29 juli te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

ZUS kwam de nieuwe single ‘Zus en Zo’ promoten.

Met ZUS hebben de dames al veel podiumervaring. Zo waren ze te zien bij ZAPPLive, Fijnfisjenie café van Omroep Brabant, Toppers van Oranje en Oranje Party. Ze hebben op de grotere podia gestaan samen met Jan Smit, Frans Bauer, Grad Damen en Wolter Kroes.

Tijdens de RadioNL toer zijn ze dit jaar ook weer te bewonderen .

Grote kans dat je dames daarnaast ook wel eens op de radio hebt gehoord. Singles zoals ‘Zomerzon, ‘Waar ik ga’, ‘Rondjes in mijn hoofd’ ,’Wat ik wil’, ‘Superster’,‘Je laat me Shinen’ en ‘Vandaag’ worden regelmatig gedraaid. De meiden hebben vorig jaar ter gelegenheid van hun vijfjarig bestaan een album uitgebracht met dezelfde naam als het duo ‘ZUS’.

De live-optredens van ZUS bestaan uit een spetterende show met zang en dans, waarbij zij hun eigen nummers afwisselen met medleys van bekende hits.

Op hun weg naar muzikale volwassenheid hebben ze hun weg gevonden naar Bram Koning en Hans Aalbers. Deze zijn verantwoordelijk voor het arrangement en de productie van de nieuwe single 'Zus en Zo'.