Ard Verheijen wint ook zevende wedstrijd Vijvervirtuoos

Op zondag 15 september werd in de visvijver aan de Gezandebaan in Heusden, onder prachtige weercondities, de zevende wedstrijd gevist om de titel Vijvervirtuoos.

Bij de vaste hengel waren er zeven deelnemers en daar was het Piet van Lieshout die de meeste vis aan de weegploeg kon aanbieden. Piet ving ruim 12 kg.

Tweede werd Toine van den Dungen, die ruim 10 kg ving. Hij deed daarbij goede zaken voor het totaalklassement. Het moet wel heel gek gaan of het gaat tussen hem en Erwin Mennen om te bepalen wie de nieuwe Vijvervirtuoos wordt.

Bij de vrije hengel is de titelstrijd een familieaangelegenheid. Rekening houdend met twee afvallers stonden Stefan en Ard Verheijen precies gelijk voor deze wedstrijd. Beiden zaten in het vak op de puinkant. Runner-up in dit vak werd Nico Waasdorp met ruim 15 kg aan voornamelijk brasem. Uiteindelijk was het weer Ard Verheijen, die het vak én de wedstrijd wist te winnen. Dit is al de derde wedstrijd op rij die Ard weet te winnen. Hij haalde bijna 26 kg vis binnen.

Het andere vak was uitgezet om het eiland. Rob Winkelmolen wist, net als de vorige keer, het vak te winnen. Met ruim 18 kg gaf hij iedereen het nakijken. Tweede werd Dominic de Corte met ruim 11 kg, die op zijn beurt Frans Peeters, die ook net iets meer dan 11 kg ving, voorbleef.

Er rest nog één wedstrijd. Op 20 oktober worden de prijzen definitief verdeeld.