Gouden Prezo keurmerk voor Hof van Bluyssen

Op dinsdag 20 oktober ontvangt Amaliazorg-locatie Hof van Bluyssen in Asten, uit handen van wethouder Jac Huijsmans, het gouden Prezo keurmerk tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Dit keurmerk - waarvan goud het hoogst haalbare is - staat voor prestaties in de zorg. Met dit keurmerk toont Hof van Bluyssen aan verantwoorde zorg en ondersteuning te bieden en een verantwoord ondernemer te zijn die aan alle wet en regelgeving voldoet. Tijdens de toetsing weegt cliëntenperspectief en cliëntwaardering voor een groot deel mee in het oordeel.

Hof van Bluyssen is een sfeervolle zorgorganisatie in het centrum van Asten met aandacht voor de cliënt. Samenwerken aan menselijk geluk staat centraal.

Amaliazorg richt zich met name op personen met een psychogeriatrische zorgvraag (dementie). Het kleinschalig groepswonen is hierbij het uitgangspunt. Dit jaar zijn er naar aanleiding van het verdwijnen van verzorgingshuisplaatsen en na intensief overleg met betrokkenen in Asten en omgeving nieuwe woonvormen bijgekomen op Hof van Bluyssen. Ouderen met een extramurale zorgindicatie kunnen een appartement huren en gebruik maken van alle faciliteiten die de locatie te bieden heeft.

Zie ook www.amaliazorg.nl.