Nieuw seizoen PeelSneukelen van start

Op 1 november gaat het nieuwe PeelSneukelseizoen van start.

PeelSneukelen is evenals zijn grote zus PeelPeuzelen een begrip in de regio. Elk jaar ontdekken meer inwoners van én bezoekers aan De Peel de diversiteit aan restaurants en hun heerlijke gerechtjes via het PeelSneukelen.

Hoe werkt het? Je koopt bij één van de VVV’s in de Peelregio een PeelSneukelboekje 2019/2020. In dit boekje vind je tien bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de restaurants die in het boekje staan. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelSneukel van het betreffende restaurant. Het nuttigen van een consumptie is de enige verplichting.

Het Peelsneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen, maximaal zes op pad: met de auto, per fiets of te voet. Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit veertig restaurants.

Dit seizoen variëren de PeelSneukeltjes van een pastel de nata met slagroom en appel/karamel compote tot een proefplankje met o.a. een Peelreus bitterbal, huisgemaakte bierkaas, ambachtelijke Peelham en Peelworst en van een apfelstrüdel met vanillesaus en slagroom tot erwtensoep met roggebrood en spek.

Het PeelSneukelseizoen loopt van 1 november tot en met 31 maart 2020 en het PeelSneukelboekje is vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij de VVV’s in De Peel.

Bij aankoop van het PeelSneukelboekje kun je voor slechts € 1 de autoroute Peeljuwelen aanschaffen. Deze beschreven autoroute is 130 kilometer lang. Onderweg tref je een aantrekkelijk gebied aan met een speciale mix van natuur en cultuur uit heden en verleden.