Frank van Mierlo prins van carnavalsvereniging De Keijepaol

In residentie zaal Heidehof in Someren-Heide werden op zaterdag 23 november de carnavalshoogheden van carnavalsvereniging De Keijepaol onthuld.

De nieuwe prins is Frank van Mierlo. 

Prins Frank I is 27 jaar en woonachtig aan de Gentiaanweg in buurtschap De Driesprong. Hij is geboren en getogen aan de Smulderslaan in Someren-Heide. Prins Frank I is de zoon van Frits en Tonnie van Mierlo en broer Gonnie, Linda en Cindy. Prins Frank I woont samen met Prinses Linsey de Louw. Zij is eveneens 27 jaar en komt oorspronkelijk uit Sterksel. Zij is de dochter van Willy en Francien de Louw en de zus van Djessy en Michelle.

Prins Frank I is werkzaam als monteur bij Op ’t Root Mechanisatie en Melktechniek in Ospel. Prinses Linsey is werkzaam bij Latido Woonsfeer & Cadeau en bij de HEMA in Heeze. Prinses Linsey vindt het leuk om huizen te stylen en in te richten.

Prins Frank houdt van hard werken, is drummer bij Muziekvereniging Someren-Heide, was voorheen actief FPF-paolzoeker en als hij nog vrije tijd over heeft gaat hij graag toeren met zijn oldtimer tractor.

Prins Frank I zal regeren met als lijfspreuk 'Met dees daag blijven de sleutels in de gereedschapskist, En maken we van Carnaval 2020 één groot fist'.