Werkgevers en werkzoekenden treffen elkaar bij Workdate van Senzer en UWV

Op maandag 9 december is er een Workdate voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats.

Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Natuurlijk is deze Workdate er ook voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen.

De Workdate wordt gehouden door Senzer, het werkbedrijf van Helmond-De Peel en UWV. Het doel is het samenbrengen van vraag en talent, om zo de werkgelegenheid in de regio te stimuleren.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Op de Workdate kunnen ze mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier.

Op 9 december van 14.30 tot 16.00 uur vindt de gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de regio Helmond-De Peel plaats in restaurant Inclusief in Helmond.

Deelname is geheel gratis.

Mensen, die op zoek zijn naar een baan, kunnen gewoon met hun cv binnen lopen.

‘Mooi. Dan kun je volgende week beginnen.’ Dit wordt vaak gehoord tijdens een Workdate. Zowel voor werkgevers als werkzoekenden biedt een Workdate meerwaarde boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Hier zien beide partijen meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren. En dat zorgt voor resultaat. Bij de vorige Workdates in 2018 zijn uit de honderden speeddates al tientallen dienstverbanden voortgekomen.

Werkgevers en uitzendbureaus, die geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via tel. 0492-582444.