Henk Robbemond in SIRIS-VerzoekExpress

Zanger Henk Robbemond is op maandag 20 januari te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Henk komt tussen 20.00 en 22.00 uur zijn single ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ promoten.

Anderhalf jaar geleden bracht Henk Robbemond zijn derde single ‘Weet je morgen mijn naam nog’ uit. Als bonustrack stond op het zilveren schijfje ‘Alleen de lusten maar geen lasten’. Dit nummer schreef Henk samen met Frank van Etten die eveneens de muziek produceerde. Het is wel een andere stijl dat we van de uit Dordrecht afkomstige zanger gewend zijn.

‘Volksmuziek met veel accordeonpartijen vind ik nog steeds het leukste om te doen, maar af en toe moet je ook iets anders proberen. Met name de radiostations gaven me destijds het advies om ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ als single uit te brengen in plaats van ‘Weet je morgen mijn naam nog’. Maar goed, ik was ongeduldig en heb toch gekozen om mijn eigen plan ten uitvoer te brengen’, onthult Henk.

Sinds januari 2019 werkt Henk samen platenlabel Rood-Hit-Blauw. In de vele gesprekken die hij voerde met Ronald Visch bleek ook dat Ronald wel potentie zag om ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ opnieuw onder de aandacht te brengen.

 

De cd ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ is verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.