Café Brein met als thema 'Wat is hersenletsel?’

Café Brein houdt op maandag 9 maart een ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Het thema van deze avond is 'Wat is hersenletsel?'

Niet aangeboren hersenletsel, een beschadiging aan de hersenen die ervoor zorgt dat je hersenen minder goed functioneren dan voorheen. De gevolgen zijn voor iedereen anders, maar kenmerkend is de zogenaamde ‘breuk in de levenslijn’; er is een leven vóór en na het hersenletsel.

De zichtbare en onzichtbare gevolgen zijn van invloed op zowel de persoon als de omgeving. De gevolgen spelen een rol op alle leefgebieden, denk aan privé, werk, vrije tijd en toekomstperspectief.

Deze avond zal een ervaringsdeskundige haar verhaal vertellen. Een ervaringsverhaal waarin de gevolgen en de invloed van hersenletsel centraal staat. De invloed die het heeft (gehad) op haar als persoon en op haar gezin. Het verlies van een gezond brein en hoe zij de kracht heeft gevonden opnieuw invulling te geven aan een leven met hersenletsel.

Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen. Op deze avonden gaan informatie en gezelligheid samen.

Hebt u hersenletsel of bent u partner, familielid of gewoon belangstellende, dan bent u welkom in Café Brein Helmond.

Café Brein vindt van 19.30 uur tot 21.30 uur plaats in lunchroom De Keyser aan de Torenstraat 17 in Helmond. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Voor informatie kunt u contact opnemen met lunchroom De Keyser, tel. 0492-590609.