Jeuken - LeenenRegiobank 2 - 1
Tonny's - Educontract 2 - 5
Houtmaat - Centraal 0 - 2
Egelantier - ISM 3 - 2

In de strijd om de Roman Techno Cup won Topparty met 2-5 van DKanters. Beide teams speelden vol inzet waarin Topparty met snel uitkomen de basis legde voor de overwinning. Hidde Maas (4x) en Ruud van den Hurk scoorden voor Topparty. Maico Meulen en Jan Meulendijks voor DKanters.

Met veel inzet speelden Jagershuis en MIBA hun wedstrijd. Jan van Lierop (3e) opende de score voor Jagershuis met een schot door de benen van de doelman van MIBA. Joris van Horne (5e) trok op hoge snelheid de stand gelijk, 1-1. Rob van de Sluijs (9e) werd goed aangespeeld en scoorde van dichtbij 2-1. Joris van Horne (14e) en Kyle van den Broek (16e,25e) zetten MIBA op een 2-4 voorsprong. In de slotminuut verkleinde Rob van der Sluijs de achterstand tot 3-4.

Strafschoppen moesten bij Postel tegen Bij Guus&Willem de beslissing brengen. Thijs Cortenbach (2x) en Sven ten Wolde scoorden voor de Postel. Thijs Martens en Ronnie Heijmans (2x) voor Bij Guus&Willem. Bij Guus&Willem won de daarop volgende strafschoppenserie met 3-2 en kwam daardoor een ronde verder.

Tussen de 4e en 6e minuut kwam Berkvens op 3-0 voor tegen Kanters. In de 12e minuut redde Arjan van de Mosselaar de eer voor Kanters, 3-1. Vervolgens ging het goed tegen elkaar maar er werd niet meer gescoord, 3-1.

In de hoofdklasse won Acfis met 3-1 van CanadeesMBerkers. Na de 1-0 van Bart van Rooij in de 5e minuut maakte Juul Verburgt er na een prima eentweetje 2-0 van. CanadeesMBerkers kreeg kansen maar de schoten misten hun richting. Toch lukte het Tijn Aarts om na een eentweetje met Ward Slegers voor de aansluiting te zorgen, 2-1. In de 28e minuut maakte Léon van den Bosch aan alle onzekerheid een einde door een strakke voorzet in te tikken, 3-1.

In de eerste klasse kwam Van Zoggel 2 op een 2-0 voorsprong tegen DeskaMarkt8 door doelpunten van Bram Verhees. In de 17e minuut verzilverde Jos Hurkmans een strafschop voor het ontnemen van een doelrijpe kans, 2-1. Met een puntertje vergrootte Rick van Tulden de voorsprong voor Van Zoggel 2 weer tot twee doelpunten, 3-1. In de laatste 10 minuten nam DeskaMarkt8 het heft in handen en won met 3-5 door doelpunten van Douwe Hurkmans (2x) en Jos Hurkmans (2x). 3-5.

In de tweede klasse won Jeuken met 2-1 van LeenenRegiobank. Jeroen Driessen opende in de 11e minuut de score voor Jeuken. In de 23e minuut kwam LeenenRegiobank langszij door een treffer van Han Gerritsen, 1-1. Nog geen minuut later bepaalde Thijs Haasen de uitslag op 2-1 voor Jeuken.

Het Zunneke had geen schijn van kans tegen koploper MSpang en ging met 10-1 ten onder. Bij een 7-0 achterstand redde Mathijs Peters de eer voor het Zunneke, 7-1. De doelpunten van MSpang kwamen op nam van Tim Koppens (2x), Brent Vulders (3x), Twan Meulendijks, doelman Martijn Koppens (2x) en Jowie van Heugten (2x), 10-1.

Binnen vier minuten stond Sphinx met 3-0 voor tegen Uncle Buck door doelpunten van Sander Maas, Tim Verhees en Jules Geenen. Tussen de 6e en 12e minuut kwam Uncle Buck terug tot 3-3 door treffers van Rick van Bussel (2x) en Tom van den Bogaart. Vervolgens hielden beide teams elkaar in evenwicht tot de 20e minuut toen Jules Geenen met zijn doelpunt Sphinx op voorsprong bracht, 4-3. Met nog drie minuten te gaan bepaalde Jordi Crooijmans de uitslag op 5-3 voor Sphinx.

In een sportieve wedstrijd won Egelantier krap van ISM dat door een hard schot van Rob Kornuit in de 11e minuut op voorsprong kwam, 0-1. Een minuut later stond het weer gelijk nadat Niels Gondrie een goed uitgespeelde aanval afrondde, 1-1.Twee treffers van Mayron Haazen in de 18e en 22e minuut zetten Egelantier op een 3-1 voorsprong. Met een achterwaartse kopbal verkleinde Rob Kornuit in de 26e minuut de achterstand voor ISM tot de uitslag van 3-2.

In de 10e minuut benutte Jan Verhees een twijfelachtig gegeven strafschop voor Centraal tegen Houtmaat, 0-1. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en kregen kansen om te scoren. In de 17e minuut schoot Jeroen van Lierop uit de draai raak, 0-2. Verder werd er niet meer gescoord.

Educontract ging goed van start tegen Tonny’s. In de tweede minuut schoot Daan Hooglugt een strafschop wegens hands hard binnen, 0-1. In de 8e minuut maakte Daan Hooglugt er 0-2 van na een snelle uitbraak. Nog geen minuut later schoot Rens Hurkmans na een counter de 0-3 binnen. Hein van den Einden en Merijn Altena verkleinden de achterstand voor Tonny’s tot 2-3 in de 10e en 14e minuut. De slotfase was voor Educontract. Frenk Mennen (29e) en Axel van den Biggelaar(30e) bepaalden de uitslag op 2-5 voor Educontract.

1 Centersnacks 15 9 4 2 31 52 - 28
2 DKanters 11 9 2 0 29 53 - 19
3 Loomans 13 8 3 2 27 54 - 34
4 Topparty 12 7 1 4 22 40 - 31
5 DeskaMarkt8 13 6 2 5 20 34 - 33
6 Van Zoggel 2 13 6 1 6 19 38 - 31
7 Kanters 12 4 3 5 15 41 - 34
8 Hurkmans 12 4 0 8 12 21 - 37
9 BekenHDSolar 12 3 1 8 10 28 - 43
10 CuundersGlashelder 13 2 3 8 6 22 - 42