Informatiebijeenkomst over de belastingaangifte

Wil je weten hoe je de belastingaangifte invult? Of hoe je kunt berekenen of je geld terugkrijgt?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 4 maart van 14.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Helmond over de aangifte inkomstenbelasting 2019 met accent op de problematiek voor ouderen.

Wil je weten wat je voor het inkomstenbelastingjaar 2019 gaat terugkrijgen? Of misschien moet je wel bijbetalen. Vaak denk je: “ach moeilijk laat ik maar niets doen.”

Maar (laten) invullen van een belastingaangifte leidt in ieder geval nooit tot extra bijbetalen. Of hoe zit het met de toeslagen? Vraag je die aan? Misschien laat je ook die wel ten onrechte liggen. Het kan zeer de moeite lonen om jouw belastingen te (laten) invullen. Dus laat geen geld liggen.

Voor die senioren, die hun aangifte zelf of met een beetje hulp kunnen invullen en gewoon vragen hebben, komt Wilma Berkhout van de VBOH (Verenigde Bonden Overleg Helmond)  op woensdag 4 maart naar de Bibliotheek in Helmond, waar zij van 14.00 tot 15.30 uur een voorlichting geeft over de aangifte inkomstenbelasting 2019 met accent op de problematiek voor ouderen.

De deskundigen van de Verenigde Bonden Overleg Helmond, de VBOH gaan weer op pad. In deze Helmondse stichting hebben de seniorenbonden, PCOB afdeling Helmond, KBO-Brabant, Kring Helmond en PVGE afdeling Helmond en NOMB hun belangenbehartiging ondergebracht. Deze service geldt voor alle senioren van Helmond.

De Bibliotheek Helmond-Peel ondersteunt mensen in haar werkgebied actief in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat om activiteiten op het gebied van taal en lezen maar ook om service op het gebied van de (elektronische) overheid.

De toegang is gratis.

Aanmelden kan via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten.